Selasa, 11 Mei 2010

PAS bidas konsert 12 jam tanpa henti


PAS membidas Pusat Permohonan Penggambaran Filem dan Persembahan Artis Luar Negara (Puspal) kerana 'mengelak' membuat penjelasan berhubung konsert panjang 12 jam tanpa henti yang disertai artis R&B popular Pitbull.

PAS membidas Pusat Permohonan Penggambaran Filem dan Persembahan Artis Luar Negara (Puspal) kerana 'mengelak' membuat penjelasan berhubung konsert panjang 12 jam tanpa henti yang disertai artis R&B popular Pitbull.

"Seperti yang sedia termaktub, sesebuah persembahan konsert di tempat awam tidak boleh melebihi jam 12 malam dan jika mempunyai sebab-sebab tertentu mungkin dibenarkan sehingga 1 pagi.

"Juga bagi sesebuah kelab hiburan dan disko, ianya dibenarkan untuk beroperasi sehingga pukul 1 pagi ataupun 2 pagi," tulis Nasharuddin dalam kolumnya di akhbar web PAS Harakahdaily. (baca lagi, sila klik)

***

Tahniah atas kenyataan ini...

***

P/S : [luaran sikit]- Siapa (bergelar ustaz) yang dapat projek (Husni Hanadzalah yang bagi) menyediakan mesin Dealysis untuk hospital kerajaan di seluruh Malaysia?

sekian

Wallahu 'Alam

Al-Bakistani
ustaz_bakistani@yahoo.com


- Sri Indah (B), Sg Buloh
11 Mei 2010 * 8:50 malam

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bukan Nasharuddin...Ust Nasharuddin..jaga adab kita dengan orang tua dan yang pasti Ilmu dia lebih dari kita

Tanpa Nama berkata...

1.Dulu ada orang kutuk sebab dikatakan tidak ada adap bila komen disini!
2.hangpa DAH TAU JAWAPANNYA NO!
3.KITA BERADAP BILA BERHADAPAN DENGAN ORANG YANG JUGA BERADAP!!
4.Dia ni ada adap ka!!!jauh sekali nak panggil ustaz pada dia!!bagai langit dan bumi!

eidam berkata...

Hayati Sirah Rasulullah SAW di http://kayudanteras.blogspot.com/2010/05/kau-istimewa-sirah-rasulullah-saw.html

Tanpa Nama berkata...

Ustaz, Dato' dan selain nya hanya mainan manusia. Kalau tak ada gelaran tu kurang berimankah??????

Tanpa Nama berkata...

1.betul!betul!gelaran Datuk!Datuk Seri!Ustaz!al-Fazil!al-hafiz hanya merupakan mainan dunia dan mainan syaitan jee!!
2.Ish!kesiannn!!pada puak agama ni!!gelaran dunia ni la depa dok kejaq!!Datuk Nik Aziz!Datuk hadi awang!!Ish!!ish!ish!kesiannnnn!!!terpedaya dengan mainan dunia puak-puak ni!!!

Tanpa Nama berkata...

tengah jahit mulut ni.. kang mengutuk plak..

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama : 2010 Mei 11 07:30:

syarat sah bodoh ada dua.. pertama UMNO satu lagi UG.

petikan tu copy paste dari Malaysiakini la bodo..

(pengkagum UG)

Tanpa Nama berkata...

yang kaut hasil balak kat kelantan masuk kocek sendiri tak berani mengaku ke?

yang dapat tender projek tender papan billboard lepas tu taja 65K nak pi haji tu tak berani tulih ke...